PerillĂ€ 💟

Nonni, lauantai yönÀ lÀhettiin Idan kanssa klo 3:10 bussilla kohti Helsinki-Vantaan lentokenttÀÀ - aivan liian lyhyiden ja olemattomien yöunien jÀlkeen. Selvittiin kuitenkin lÀhtöselvityksistÀ ja oltiin kutakuinkin kÀrryillÀ missÀ mennÀÀn!
Mieli veti kovin iloseksi, kun Ida ilmoitti ettĂ€ on tulostanut meille hoitotyön sanastoa, jota voidaan opiskella! 😍 ItsellĂ€nikin olisi ollut, mutta en muistanut etsiĂ€ niitĂ€ kĂ€siini 😔 Opiskelimme niitĂ€ sitten jo koneessa :')

😍
Aamupala bussissa, lentokoneen tarjonta ja Kitchen Zeilin lounas Frankfurtissa❣
           

VielĂ€, kun jaksoi opiskella 😅


Saksassa lÀhdimme seikkailemaan Frankfurt am Mainin keskustaan vÀhÀn shoppailemaan ja tosiaan syömÀÀn. Menimme metrolla, emmekÀ eksyneet kertaakaan! Saksassa alkaa olla jo kovin vihreÀÀ kaikkialla ja niin kaunista. Kauniita ovat myös ihmiset, koska he ovat kovin kohteliaita kaikkialla <3
LentokentĂ€llĂ€ ennen Maltalle lĂ€htöÀ lĂ€hinnĂ€ yritimme levĂ€tĂ€ mitĂ€ kummallisemmilla mutkilla. Koneessa sitten ilmeisesti ei enÀÀ mutkat haitannu, koska matka tuntu menevĂ€n viidessĂ€ minuutissa 😂 Senkin viisi minuuttia kĂ€ytin patongin syömiseen, muutoin siis nukuin.




PerillĂ€ sitten löysimme matkatavarat ja vastaanottajan. HĂ€n vei meidĂ€t host familyn luo ja vastaanotto oli ihanan sydĂ€mellinen. 💟 Paljon on tullut infoa ja prosessointiin menee hetki, mutta onneksi meitĂ€ on tĂ€ssĂ€ kaksi sitĂ€ vastaanottamassa 😅 En malta odottaa huomista info-tilaisuutta Future Focuksella, kun saamme varmaan kuulla työssĂ€oppimispaikoistamme! 😍

💟: Helianna

Kommentit

TÀmÀn blogin suosituimmat tekstit

Wound treatments part 1

..ja vÀhÀn asiaakin