Sunday - Tuesday

Moikka!

On kyllä sattunut ja tapahtunut tässä muutamien päivien aikana vaikka mitä, tänään muun muassa myöhästyimme bussista ja juoksimme sitten osan matkasta. 😅 Nyt sitä onkin hieman sekaisin, että mistä sitä oikein aloittaisi kerronnan. 😃

Sunnuntaina kävimme pyörimässä hostiemme lähiympäristössä. Lähimiljöö sijoittuu Hal Balzaniin, aivan San Anton Gardenin viereen 😊 todella kivat näkymät kaikkialla!

Näky talon edestä

  


Sisäänkäynti San Anton Gardeniin



Maanantaina menimme Future Focus Ltd:n päätoimistoon Florianaan, jossa meidät otettiin vastaan hyvinmielin. Siellä allekirjoitimme ehtopaperit työssäoppimiseen liittyen ja saimme bussikortit sekä seuraavat tapaamisajankohdat. Seuraava tapaaminen on on sovittu keskiviikolle ja siitä seuraava toukokuun puolelle. Kyseiset tapaamiset ovat  mitä luultavammin väli- ja loppureflektiopäivien tapaisia (tulen päivittämään tämän oletuksen lähipäivinä, mikäli olen väärässä 😂).


Future Focusilla saimme tietää, että pääsemme molemmat samaan työssäoppimispaikkaan, L-Imsidassa sijaitsevaan Msida home -nimiseen vanhainkotiin. Koska olen erikoistunut opinnoissani sairaanhoitoon ja huolenpitoon, tunsin aluksi pienen pettymyksen tunteen etten päässytkään sairaalaan. Edustaja kuitenkin kertoi, että on hyvä että olen erikoistunut opinnoissani valitsemaani osa-alueeseen ja sairaanhoidollinen puoli tulee näkymään kyllä kyseisessä paikassa, vaikkei sairaalamaailma olekaan. 
    
Future Focusin edustaja heitti meidät autolla työssäoppimispaikallemme 😊

Päästyämme Msidaan pääsimme aloittamaan työt heti. Tunteja teemme viikossa yhteensä 30, joten kuusi tuntia tulee vietettyä per päivä. 😅 Määrä tuntuu todella pieneltä, sillä klo 8-14 välisellä ajalla ei oikein ehdi tapahtua suuria erikoisuuksia sairaanhoidollisessa mielessä, vaikka aamut ovatkin kiireisimpiä ajankohtia kaikille työntekijöille.
    Olemme näiden kahden päivän aikana kiertäneet sairaanhoitajien kanssa, mikä on tuntunut minulle itselleni oikealta ja omalta maailmalta. Ohjaavat sairaanhoitajat ovat olleet todella ystävällisiä ja mukaansatempaavia, lisäksi työilmapiiri on tuntunut näiden päivien aikana huipulta. Vaikka tekemistä tuntuu riittävän paljon vähemmän mitä Suomessa, odotan silti innolla niitä päiviä kun pääsen mahdollisesti tositoimiin. 😊


Tänään oli nätti ilma pitää lounastauko katolla 🌞 hostmother tekee meille joka aamu eväät mukaan 😍



 - Ida



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perillä 💟

Wound treatments part 1

..ja vähän asiaakin