Nähtävää ja tehtävää

San Anton's garden ja
sen läheltä. Polkupyörä-
teline on Mielenkiintonen!
Näkymiä parvekkeelta
talon takapihalle päin
sekä julkisivu :)
Ollaan tässä näinä parina päivänä jo hieman tutustuttu tähän lähiympäristöön. Onhan se ihan mielenkiintosta, kun majaillaan presidentin naapurissa! 😄
On myös hirveän helppo lähteä tutustumaan paikkoihin

kun ihmiset neuvovat erilaisia nähtävyyksiä spontaanisti ilman kysymistä. Uskonto näkyy vahvasti ihan kaikkialla. Jopa työpaikallamme on paljon uskonnollisia esineitä ja tauluja, asukkaat myös käyvät siellä joka päivä messussa, hoitokodin omassa kappelissa.


Koirat otetaan täällä ihanasti huomioon 😍 No, yhtä hanakasti vaaditaan täälläkin niiden jätöksiä keräämään mutta tuolla tavalla merkittyjä roskiksia on joka kulman takana.


Malta on täynnä upeita rakennuksia 😍

Msida home..

..on valtion vanhusten hoitokoti, jossa Idan kanssa työskentelemme. Tässä parin päivän aikana olemme yrittäneet tutustua käytänteisiin samalla, kun olemme yrittäneet oppia tuntemaan asukkaita ja työtovereita. Sairaanhoitajien tehtävä täällä on enimmäkseen jakaa päivittäin lääkkeitä, antaa insuliineja sekä hoitaa haavoja. Sitten on erikseen hoitajia, jotka huolehtivat asukkaiden päivittäisistä toiminnoista, kuten pesuista ja ruokailuista.
Tavat ovat ainakin vielä tässä paikassa hieman alkeellisia. Käsidesiä ei näy juuri missään ja saippuakin välillä uupuu. Lääkelistat voisi olla hieman selvempiä, koska ne ovat käsinkirjoitettuja ja riippuen sitten minkälaisilla harakan varpailla ne on kirjoitettu, että saako niistä mitään selvää. Mutta toimintaperiaatteen olen kerinnyt tajuta jo👍
Oon sitten tässä vähän miettinyt, että onko mun osaamisalan mukaista mennä näiden sairaanhoitajien mukana, kun pitäisi painottua enemmän siihen vanhusten päivittäiseen hoitamiseen ja aktivoimiseen. Tuolla nimittäin ne muut hoitajat myös sitten ulkoiluttaa vanhuksia yms. Mietin selvittää, pitäisikö minun kulkea ennemmin heidän kanssaan :)

💟: Helianna

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Perillä 💟

Wound treatments part 1

..ja vähän asiaakin